Росія, активізуючи воєнні дії на Донбасі, перевіряє реакцію світу

Росіяни та бойовики стріляють з районів житлових масивів, чудово розуміючи, що українські військові не стануть вести вгонь по цих позиціях.

Таку думку висловив Дмитро Гордон на телеканалі newsone 2 лютого, коментуючи ситуацію в Авдіїці в українському Донбасі.

Він, зокрема, зазначив, що Кремль таким чином хоче подивитися на реакцію світу. А тому активізувала військові дії на Донбасі. Тим більше, що Москва сподівається на поступки США у тиску на Росію. А якраз сьогодні Трамп заявив про те, що США знімає деякі санкції з ФСБ Росії.

«Путін як бандит з пітерського підворіття, — підкреслив Гордон. — Захід не бажає активно втручатися в українські реалії. Від них тільки й чути: „Ми глибоко занепокоєні, ми стурбовані…“. Це звичайна еквілібристика».

Гордон розповів, як колись він у Леоніда Кучми запитав як закінчити війну на Донбасі, на той відповів: «Закінчення війни залежить лише від Господа Бога та Путіна». Дмитро Гордон підримує таку тезу і переконаний, якщо Росія виведе свої війська та найманців з України – війна одразу припиниться.

Журналіст та політик вважає, що Україна повинна вступити у НАТО, бо Росія ніколи не залишить у спокої Україну. Путін одержимий ідеєю відновлення імперії. На жаль, Україну ніхто не чекає як в НАТО, так в Євросоюзі. Але це вже інше питання свого часу.

Власна інформація

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?